Winterjas voor sportieve Nederlanders

Ben je een liefhebber van de winter? Menig Nederlander wel. Als het vriest, staan we op schaatsen. Als het sneeuw, maken we sneeuwpoppen en sneeuwengelen. Volop buiten. Misschien zelfs richting Oostenrijk om te skiën of snowboarden. Wat bij deze sportieve activiteiten een goede bescherming biedt tegen de kou is een Parajumpers Donsjas

Een donsjas biedt de warmte die je nodig hebt om de kou door te komen in het winterse weer. Toch is het tamelijk licht in verhouding tot andere stoffen. Veel professionele kledingmerken gebruiken dons om kleding te maken voor in de winter die ook gedragen kunnen worden bij sportieve activiteiten.

Parajumpers, het merk.
Parajumpers is zo’n merk. Het merk vindt de oorsprong in activiteiten van militaire eenheden in Noord Amerika. Daar dienen tijdens erbarmelijke omstandigheden missies voltooid te worden in een kort tijdsbestek. Die leer heeft Parajumpers meegenomen naar de moderne tijd. Niet enkel biedt het jassen die functioneel zijn, maar over het algemeen ook mooi worden gevonden.

Parajumpers is in Nederland onderhand ook een populair merk. Er zoeken maar liefst 100.000 mensen per maand online naar het merk. Daar zijn dus nog niet eens de bezoekers van fysieke winkels in meegenomen. Verwachtingen zijn dat minstens de helft van de aankopen van een luxere jas nog steeds in de fysieke winkel plaatsvindt. 

Iets voor jou?
Je kan dus in zowel een fysieke winkel als op een webshop terecht als je interesse hebt in een Parajumpers jas voor mannen of voor vrouwen. De jassen zijn niet de goedkoopste jassen. Maar als je uitrekent hoe lang je met een dergelijke jas doet, kost het je ongeveer net zo veel als een jas die in de aanschafwaarde maar de helft kost.

Houdt voor de hoogste kwaliteit en de nieuwste trends voor winterjassen de jaarlijkse collectie in de gaten. Ieder jaar worden er weer nieuwe modellen ontwikkeld. Deze zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor de jas bijvoorbeeld nog warmer, lichter of langduriger is dan een ouder model.

Plaats een reactie