Zorgverzekering vergelijken

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat je weer een nieuwe zorgverzekering kan afsluiten. Een zorgverzekering kiezen is nog niet zo makkelijk. Er is ontzettend veel keuze en dan heb je ook nog eens verschillende pakketten met van alles erop en eraan. Ontzettend handig dus als je je zorgverzekering voor 2021 kan vergelijken.

De zorgpremie gaat omhoog
Elk jaar krijg je te horen hoeveel je zorgverzekering gaat kosten. Deze kan stijgen en dalen. Voor dit jaar is het voor vele geen verrassing dat de zorgverzekering dit jaar omhoog gaat. Dit komt onder andere door het coronavirus. Iedereen is hier zwaar door getroffen en zo ook de verzekeraars. Hoeveel je zorgverzekering omhoog gaat is afhankelijk van waar je verzekerd bent. 

Hoe kan je zorgverzekering vergelijken?
Zorgkiezer.nl is een handige site om verschillende verzekeringen te vergelijken. Zelf heb ik er ook gebruik van gemaakt en ik was erg enthousiast. Je zorgverzekering vergelijk voor 2021 kan je hier dan ook gemakkelijk doen. Kies je pakket uit en de verzekeraars en alles wordt in een rijtje getoond inclusief de prijs per maand. Zo kan je in één oogopslag zien waar je het voordeligst uit bent. 

Je kan ook gemakkelijk je partner en kind bij de verzekering toevoegen. Zo kan je voor iedereen snel en gemakkelijk de verzekering behoeften toevoegen. Kies hoe hoog je je eigen risico wilt instellen, het aantal fysiotherapie en tandarts afspraken je wilt en je kan kiezen voor eventuele aanvullende dekkingen. Ook fijn is dat je gemakkelijk kan aanklikken of je student bent of bijvoorbeeld ZZP’er. Sommige verzekeringen bieden hier een extra korting voor aan en die is natuurlijk mooi meegenomen!

Bron: www.zorgkiezer.nl

Plaats een reactie